onsdag 18 december 2013

Skaffa en tjej på samma sätt som du köper en begagnad bil




Nu menar jag INTE att du titta på alla och provköra så många du kommer åt.

Vad jag menar är att du skall ha samma attityd när du raggar, som du har när du hälsar på hos bilhandlaren. Samma attityd som du har när du kliver in i bilhallen med fickan full med pengar. Du vet att den där slipsklädde och smilande pelarsmygaren inget hellre vill än att få sälja en bil till dig, eftersom en stor del av hans lön består av provision. Nu är du kung, eller hur? Pelarsmygaren vet att du vet att du kan ta dina pengar, och hans provision, och gå ut och aldrig komma tillbaka. Blunda, luta dig tillbaka och känn efter. Känner du hur du är herre över situationen? Nu skall du inte vara dum, överlägsen och odräglig, utan du skall uppträda avspänt, leende och vara på ett osedvanligt gott humör.

Precis på samma sätt skall du känna dig, när du vill fånga din drömtjej. Du ska visa upp en attityd att du inte har ett enda bekymmer i världen, att du är bekväm med dig själv, att du är rolig och småkaxig. Med andra ord, du visar att du inte har den minsta lilla tillstymmelsen till osäkerhet på en enda liten fläck i din kropp.

Klarar du det här, har du samma inverkan på en kvinna, som hon skulle ha på dig, om hon går fram till dig och knäpper upp två knappar extra i blusen.

Det är självklart lättare att bli framgångsrik med damerna om man är rik, snygg eller berömd. Men det är egentligen inte pengarna, utseendet eller kändisskapet som är så intressant, utan det är den inre säkerhet som det skapar. Den inre säkerheten kan vem som helst öva upp.

Jag har skrivit tidigare att väcka attraktion är en kompetens. Det jag beskrivit tidigare ovan är kärnan i den kompetensen. Nu är det upp till dig om du vill lära dig.

Jag skall berätta om en märklig man som var mästare på att ge damerna i sin omgivning uppfattningen att han var något alldeles extra. Tyvärr har jag inte träffat honom själv, utan jag har fått höra om hans bravader genom min kompis Helge. Helge träffade honom när han var tvungen att skola om sig. Ett av de yrken han fick pröva på, var dammsugarförsäljare. För att få en inblick i yrket, fick han följa med stjärnsäljaren Damm-Danne på kundbesök.

Ingen kunde slå Dannes försäljningssiffror. Han var otroligt effektiv, inte bara när det gällde dammsugarförsäljning, utan även när det gällde damer. Detta trots att han hade utseendet emot sig. Hans glasögon var tjocka som flaskbottnar och axlarna lutade som svarta pister. Han var kort i rocken, hade Robin-Hood-frisyr och kulmage. Men Danne var en mästare på kroppsspråk och hade norra Europas rappaste käft. När han demonstrerade hur bra hans dammsugare sög, höll han röret framför sig i höjd med skrevet. Sedan sög han damm genom att gunga höfterna fram och tillbaka. Detta lyckades han göra på ett sådant sätt och med sådan elegans, att det var helt oantastligt. Han fick order både på dammsugare och en del annat...

Helge och Danne planerade att knacka dörr och sälja i en trappuppgång i en förort till Örebro. Danne klev fram och ringde på första dörren med famnen full med dammsugare och Helge i släptåg. Den som öppnade var far i huset. Han var på ett uruselt humör, och ville inte alls köpa dammsugare. I stället för att säga ”tack, men nej tack” slog han Danne i ansiktet, och drog igen dörren.

-Nu är det bäst att vi går, så du får vila dig en stund, sa Helge. Helge är lite feg och ängslig av till sin läggning.

-Helvete heller! Nu går vi på nästa kund, sa Danne och torkade bort näsblodet.

Efter en timme hade Danne och Helge lyckats sälja en dammsugare tre trappor upp. På vägen ner sa Danne:

-Nu ska vi ringa på hos den där typen som klippte till mig.

-Är du dum eller är du dum? Vill du ha mera stryk?

-Lugn och fin, Helge! Nu har far i huset hunnit lugna ner sig och tänka efter. Just nu sitter han och oroar sig för att jag skall polisanmäla honom för misshandel. Han kommer att köpa en dammsugare med alla dyra tillbehör på mindre än tre minuter.


Vilket han gjorde.

Vad lär vi oss av det här? Jo:

-Tro på dig själv och ha rätt attityd.

-Ge aldrig upp.

-Grip tillfället i flykten.

-Använd det du har, i stället för att önskedrömma om det du inte har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar