torsdag 19 december 2013

Kalle och den lilla söta idisslaren



Jag ska berätta om en av mina vänner och vad som hände honom. Vi kallar honom Kalle för enkelhetens skull. Han kom i kontakt med en klipsk och vacker tjej genom en kontaktsida på nätet. Henne döper vi till Stina. Första gången de talades vid i telefon, berättade Stina att hon var vegetarian. Kalle berättade stolt att han var jägare och älskade kött. Han förklarade vidare att han inte hade något emot vegetarianer, men tyckte att de var ett småroligt och lustigt släkte. Detta framförde han på följande odiplomatiska och kaxiga sätt:

-Om människan vore skapt till gräs- och morotsätare, skulle vi stå på alla fyra ute på gräsmattan och idissla!” Kalle fortsatte hela samtalet igenom med att skoja med Stina och hennes värderingar. Det närmaste han kom en komplimang, var när han sa att hon var ovanligt söt för att vara en liten idisslare.

Stina var van vid att män fjäskade och höll med henne om allt. Det är nämligen vad 99% av alla män gör när de träffar en tiopoängare. Detta gjorde att Kalle framstod som otroligt intressant och unik i Stinas ögon. Efter ytterligare några samtal bjöd Kalle med Stina på en bilresa från Stockholm till Göteborg. Detta var deras första träff öga mot öga. 

Eftersom Kalle hade vågat visa sitt värde och vågat stå för vem han är, dröjde det inte länge förrän det började hända saker. Kalle hade tryckt på rätt knappar hos Stina och hon upp kände en enorm attraktion för honom. Norr om Örebro ville Stina att Kalle skulle stanna bilen på en rastplats. Hon kunde inte hålla emot sina känslor längre utan ville hångla. Efter en stunds hångel fortsatte de mot Göteborg. Resan blev hetare och hetare. Det blev fler stopp. Jag har lovat att inte berätta vad som hände sedan. Du får gissa....

Så går det när en man vågar visa sitt värde. Än gång: Kryp inte undan och fjäska. Om du tar till dej vad som står i den här bloggen, övar flitigt, kommer du också att kunna väcka lika stark attraktion hos en kvinna som Kalle. Hur vet jag det? Jo, Kalle är en av mina elever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar