söndag 15 december 2013

Att väcka attraktion



Tror du att konsten att väcka attraktion är medfödd hos vissa lyckligt lottade individer, och att vi andra får stå vid sidan om och titta på? Du har fel. Att väcka attraktion är en kompetens, precis som så mycket annat: cykla, köra bil, skriva blog, laga mat och så vidare.

Nu kommer den otroligt glada nyheten: Eftersom det är en kompetens, kan du lära dig och du behöver inte gå ensam! Du behöver inte riskera få hår i handflatorna! Variation i kärlekslivet behöver inte längre vara detsamma som att byta hand!

Du har tagit körkort och du har lärt dig hantera en dator. Annars hade du inte kunnat läsa det här, eller hur? Då kan du också lära dig att hantera kvinnor, att få dom intresserade av dig. Ibland kommer det att bli fel under tiden du lär dig och övar, och kanske till och med jobbigt och pinsamt då och då. Då får du inte ge upp. Du får heller inte skylla på tjejen du stötte på. Tänk inte att hon är korkad/elak/lobotomerad/ärkebitch/snorkig. Det är ungefär lika begåvat som att skylla på någon annan när du körde i diket, när du smyglånade och buskörde med farsans familjebil.

-Jävla dike som körde på mig när allt gick så fort och fint!

Skyll inte på tjejen. Lär dig i stället hur kvinnor fungerar och vad de tänder på.

Män har nästan lika många dåliga ursäkter för att inte ha träffat en kvinna att leva med, som det finns ungkarlar. Har hört de här eller är en av dom din egen favorit?

-Det finns inga lediga tjejer här i Knäckebrödhult.
-Jag är inte snygg nog.
-Jag är inte rik nog.
-Jag är inte smart nog.
-Jag är för fet.
-Jag är för smal.
-Ingen tjej vill ha en bananböjare/makaronborrare/fågelholksreparatör.
-Man måste vara kändis för att en tjej ska vara intresserad.
-Fruntimmer är mest ett jävla besvär.

Det här är undanflykter. Du kan verkligen träffa någon. En dam som du tycker är perfekt, inte andrasortering. Men du måste anstränga dej. Du måste planera , förändra och förbättra dig. Skaffa nya kunskaper. Du kommer att få ta i hårt och du kommer nog att bli besviken många gånger. Men en sak ska du veta: Det som inte dödar, det härdar!

Hur har det egentligen gått till de gånger du har lyckats få tag på en tjej? Har du kollat in en tiopoängare, gått fram till henne och bländat henne med din charm och intelligens? Nähä, trodde väl inte det. Har det varit så att den där tjejen du fick följa med hem, hon som liksom blev över. Där stod ni båda två och tittade lite generat på varandra. Du tänkte:


-Ja, vafan. Inte är hon så fin, men hon får väl duga i brist på bättre. Hon är väl glad att någon vill ha henne, så hon släpper nog till. Du blir vald av henne och du är överlycklig över att du får tag i en brud över huvud taget. Nu ska vi snurra på kuttingen. Du ska bli den som väljer. Nu är det slut med att hålla tillgodo med andrasorteringen.

Skulle du skaffa en bil på det viset? Att bara ta den som blev över? Accepterar du att en bilhandlare säger:

-Vi har en gammal skitig, nersliten och rostig kärra som nog inte går igenom besiktningen nästa månad. Den duger åt dig. De nya, blanka bilarna säljer vi bara till bättre folk än dig, din loser!

Du skulle bli helförbannad, eller hur? Men så pratar du och ditt undermedvetna med dig själv om du går hem med en tjej som du egentligen inte gillar. Inte nog med att du gör dig själv illa. Du gör tjejen illa också. Hon kanske är en perfekt kvinna för en annan man. Låt bli henne, och låt henne få sina drömmar uppfyllda med en man som uppskattar henne.

Du måste lära dig att visa vilken underbar och intressant man du är. Du måste lära dig att sälja dig själv. Nu kanske du invänder att det är fusk och falskspel att påverka kvinnor med försäljningsmetoder. Tvärt om. Om du inte får henne att lägga märke till dig, hur ska hon då kunna upptäcka alla dina fina sidor? Det enda du gör är att visa upp den fina och underbara man du egentligen är, innerst inne.

 Är du beredd att lära dig? Är du beredd att lägga ungefär lika mycket  krut på det här som du lade på körkortet? Ställ den frågan till dig själv. Skicka svaret som en kommentar till mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar